Kalibrointipalvelut

Amtele tarjoaa kokonaispalvelua kalibrointitarpeisiinne

Mittalaitteiden kalibrointi on erittäin tärkeää mittaustulosten oikeellisuuden ja laadun varmistamiseksi. Huolehdimme kalibrointitarpeestanne, joten voitte keskittyä siihen toimintaan jonka parhaiten osaatte.

Täytä tiedot hintojen ja toimitusajan saamiseksi:

Start here!
Unit 1
Be as specific as you can.
Unit 2
Esittää
Saat vastauksen 48h sisällä

Miksi antaisit Amtelen hoitaa kalibrointisi?

Hoidamme kalibrointia koskevan hallinnon, joten säästät aikaa ja vaivojasi.

Saatte kalibrointihinnan ja -toimitusajan 48 tunnissa.

Jos teet kalibrointisopimuksen, niin ilmoitamme milloin on aika kalibroida ja lähetämme kutsun. Helppoa ja yksinkertaista.

Palvelut jotka sisältyvät

  • Toiminnan tarkistus
  • Kalibrointi
  • Säätö ja jälkitarkastus

Henkilökohtainen kalibrointineuvoja

Amtele tarjoaa henkilökohtaisen kalibrointiasiantuntijan, joka tuntee sinut ja kalibrointitarpeesi. Voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan omalle henkilökohtaiselle kontaktillesi instrumenttejanne tai antureitanne koskien. Palvelu sisältyy kaikkiin kalibrointisopimuksiimme.

Jäljitettävyys ja varmuus

Kalibroitavat instrumentit tai anturit ovat yksilöity omalla sarjanumerollaan. Sarjanumerot tallennetaan Amtelen tietokantaan kalibrointitulosten etsittävyyden helpottamikseksi, joten vanhat kaibrointitulokset ja -todistukset löytyvät helposti sarjanumerolla. Amtele säilyttää kalibrointipöytäkirjoja ja -todistuksia kuusi vuotta.

Phone

Voit myös soittaa +358 9 727 300 71
tai lähetä sähköpostia amtele@amtele.fi

Lähetä kalibrointikyselysi. Kysely on ilmainen.

Kalibrointien hoitaminen on tärkeää ja vaativaa. Joissain tapauksissa myös lakisääteistä. Meillä on palvelu ja hallinto, joka helpottaa sinun työtäsi.

Lähetä ilmainen kysely