Oletko yksi referenssiasiakkaistamme?

Tiedämme että Additelin uudet lämpötilakalibraattorit ovat luokkansa parhaita lajissaan.

Ne ovat nopeampia, lämpötila-alue on laajempi, CYOR optiolla räätälöit käyttölämpötila-alueesi, sisäisen lämpötila-anturin automaattinen itsekalibrointitoiminto, kommunikointi USB:llä, WiFillä, sekä Bluetoothilla, jolla voi myös ohjata laitetta mobiilisovelluksen avulla. Kestävä tärinätestattu rakenne sekä puolen metrin pudotuksen kesto.

Emme halua vain jakaa datalehtiä, vaan haluamme että toteat itse! 

Tarjoamme kolmelle ensimmäiselle asiakkaalle kuivalohkouunin hyvällä alennuksella, jos saamme käyttää teitä referenssinä.

Kuivalohkouuni on saatavissa kolmelle lämpötila-alueelle:

ADT875-155 -40 - 155°C

ADT875-350 33 - 350°C

ADT875-660 33 - 660°C

 

Kuinka ne toimivat?

Additel 875-sarjan kuivalohkokalibraattorit on suunniteltu nopeutta ja tarkkuutta ajatellen. ADT875-155 on kehitetty uudella lämmitys-/kylmätekniikalla, jolla on saatu parannettua jäähdytysnopeutta, luotettavuutta ja lämpötilajakaumaa. Myös ADT875-350 ja ADT875-660 on suunniteltu uudella lohkorakenteella nopeuden ja vakauden maksimoimiseksi korkeammilla lämpötiloilla. Suuri ja värillinen kosketusnäyttö ikonivalikoilla tekee ADT875-sarjan käytöstä todella helppoa.

  

Kuinka nopeita ne ovat?

 ADT875-155 lämpenee -40°C asteesta 23°C asteeseen alle 5 minuutissa ja jäähtyy 23°C asteesta -40°C asteeseen uskomattomasti 20 minuutissa tai jopa nopeammin! ADT875-660 lämpenee 33°C asteesta 660°C asteeseen vain 15 minuutissa.

 

 Mikä tekee niistä älykkäämpiä?

ADT875 lämpötilakalibraattoreihin on kehitetty uusia toimintoja, jotka tekevät käytöstä älykkäämpää ja helpompaa. Uusi itsekalibrointiautomatiikka on jotakin aivan uutta. Ominaisuus on helppokäyttöinen ja se poistaa epäilyt sekä mahdolliset ongelmat joihin sisäisen lämpötila-anturin osalta voi joutua. Käyttäjä voi suorittaa itsekalibroinnin aamulla ja saada varmuuden, että päivän aikana suoritettavat kalibroinnit on tehty parhaalla mahdollisella mittausepävarmuudella. Kuvakaappaustoiminnolla voidaan tallentaa mittauslukemia työn aikana ja langattomalla kauko-ohjauksella voidaan seurata kalibrointia vaikkei kuivalohkokalibraattorin näyttö ei olisikaan aivan vieressä. Jos valitset Process Calibrator Option niin sinulla on käytössäsi myös HART kommunikaattori, jolla voi kalibroida ja ohjelmoida myös HART lähettimiä samalla laitteella. Dokumentointitoiminnolla voidaan luoda oma kalibrointirutiini ja tallentaa ”as found” ja ”as left” kalibrointitulokset. Kalibraattorista löytyy myös askel- ja ramppitoiminnot sekä dataloggaus. Voit myös kommukoida lämpötilakalibraattorin kanssa hyödyntämällä mobiililaitteellesi asennettavalla Additel link applikaatiota.

Mitkä lämpötila-alueet laitteet kattavat?

Laitteita valmistetaan kolmelle eri lämpötila-alueelle. ADT875-155 kattaa lämpötila-alueen   -40 °C - 155 °C. ADT875-350 kattaa lämpötila-alueen 33 °C - 350 °C ja ADT875-660 33 °C - 660 °C. Laitteet voidaan myös kalibroida kyseisten lämpötila-alueiden sisällä kunkin käyttötarpeen mukaan (CYOR optio). Tällöin saadaan optimoitua paras tarkkuus juuri käyttäjän tarvitsemalle lämpötila-alueelle.

Lue lisää täältä: http://www.additel.com//download/datasheet/875_Dry_Well_Calibrator.pdf

Mikäli haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut tulemaan refrenssiasiakkaaksemme, niin ota yhteyttä: amtele@amtele.fi tai puhelimitse 09 727 300 71.